weet wat er speelt

BAR Lokale Media is constant in beweging. Die veranderingen delen we graag met u. Volg de laatste ontwikkelingen via onderstaande berichten.

Black Friday

Crazy Thursday bij Bar Lokale Media

28 oktober 2020

Overgewaaid uit Amerika heeft Black Friday in korte tijd zijn plaats gevonden in de Nederlandse tradities. Plak daar direct Cyber Monday achteraan, want als er koopjes te halen zijn, dan komen de Hollanders graag uit hun luie stoel. We zijn nu eenmaal een prijsbewust volkje. Die superscherpe aanbiedingen die in dat weekend voorbijkomen, zijn aan ons wel besteed ...

Presentatiegids V.V. Rijsoord in de prijzen

22 oktober 2020

De door BAR Lokale Media verzorgde presentatiegids van V.V. Rijsoord heeft de tweede prijs gekregen bij de verkiezing van de Gulden Gids Award 2020 – 2021.

BAR Lokale Media en De Koning Repro pakken spoedklus aan

15 oktober 2020

Wat begon met een offerte aanvraag voor verspreiding, monde uit naar een spoedklus.
In een korte tijd moesten ruim 11.000 enveloppen gedrukt, voorzien van gedrukte brief en mondkapje ingestoken af te leveren bij de verspreider.
In een aantal dagen zetten alle collega's van beide bedrijven de schouders eronder om dit klusje te klaren.

Trots op deze jarenlange samenwerking en vakmanschap!

BAR Lokale Media verzorgt presentatiegids V.V. Rijsoord

10 oktober 2020

Wat in maart van dit jaar begin met een eerste brainstorm sessie heeft geresulteerd in een 80 pagina's dikke presentatiegdis voor V.V. Rijsoord.

Door de gehele gids is de "blauwe" lijn het Blauw-Witte DNA wat elke keer weer terug komt. Vrijwilligers uitgelicht, alle afdelingen aan het woord en alle teams zijn op de foto gegaan. Al met al een resultaat om trots op te zijn.

Scholenbijlage

Scholenbijlage 2021

08 oktober 2020

Donderdag 14 januari 2021 zijn er opnieuw pagina’s gereserveerd voor het thema ‘onderwijs en cursussen’ in onze huis aan huis kranten.

vacatures BAR regio

Vacaturegids

07 oktober 2020

In week 47 is er weer een vacaturegids met een bereik 200.000 huishoudens in de regio.

Najaarsbijlage 2020

21 augustus 2020

Elk jaar producert BAR Lokale Media een 'Najaars' bijlage vol met nieuws over de aankleding van bijvoorbeeld je woning, de trends op het gebied van mode en veel meer. Dit jaar verbinden wij er ook nog een foto wedstrijd aan toe!
Dit jaar niet alleen in print, maar ook online.

Sportbijlage

Sportbijlage 2020 - in teken van vrijwilligers

20 juli 2020

Vrijwilligers, geen (sport)vereniging kan zonder. Daarom presenteren wij dit jaar in onze 'sportief bijlage' geen verenigingen, maar juiste de krachten erachter. De vrijwilliger. 
Benieuwd wat u kan doen om uw bedrijf hierbij te presenteren?

Team BAR Lokale Media

BAR Lokale Media laat met nieuw logo zien wat het doet

09 juli 2020

 ,,We doen al jaren veel meer dan alleen op donderdag drie lokale kranten uitgeven. Alleen is het nu tijd om ook te laten zien dat we meer doen. Hoog tijd.”

ontdek de mogelijkheden

Heeft u nog vragen en/of onduidelijkheden?
Wij denken graag met u mee. Aarzel niet om contact op te nemen.