weet wat er speelt

BAR Lokale Media is constant in beweging. Die veranderingen delen we graag met u. Volg de laatste ontwikkelingen via onderstaande berichten.

Vacaturegids november 2021

13 oktober 2021

Vacature? In week 46 verschijnt er weer een Vacaturegids!

De Vacaturegids verschijnt in oplage's van 60.000, 100.000 of ruim 200.000 huishoudens in regio groot Rotterdam en Hoeksche Waard.

Online krant Rotterdam Zuid

BAR Lokale Media ook actief in Rotterdam-Zuid

08 oktober 2021

Bereik in Rotterdam-Zuid? dat kan tegenwoordig via BAR Lokale Media!

Hij is uit! Presentatiemagazine De Kraai

18 september 2021

Mooie verhalen van vrijwilligers die de club een warm hart toe steken, ondernemers die zaken doen, families in de spotlight... 

Etalage magazine editie 2

31 augustus 2021

Mooie verhalen, creatieve ondernemers of interessante plekken uit #Barendrecht, #Albrandswaard en #Ridderkerk (de BAR-regio) geven wij graag een podium in onze Etalage. 

De tweede uitgave zal in november veschijnen. Weten hoe jouw bedrijf in de Etalage kan staan?

BBN Magazine komt er weer aan!

31 augustus 2021

Het BBN magazine is onderdeel van BBN Connect en HET B2B netwerk magazine in de regio groot Rotterdam.

Gepersonaliseerd verspreid bij 1.000 ondernemers. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Sport & Cultuur magazine 2021

30 augustus 2021

Het sport & cultuur seizoen gaat weer beginnen!

De sportbijlage is een jaarlijks terugkerend item in onze huis-aan-huisbladen.
Dit jaar hebben we ook de sector cultuur aangesloten bij dit thema. 

We laten de cultuur sector vertellen wat er weer kan en mag en op het sportief vlak brengen we weer mooie human interest verhalen

Mobiliteit in uw regio special 2021

31 juli 2021

Gek op alles wat wielen heeft?

Mobiliteit in uw Regio is een bekende autospecial die vier keer per jaar verschijnt. Na de zomer willen we op een bijzondere manier uitpakken met dit keer een "special" in de huis-aan-huiskranten en online.

Vacaturegids augustus 2021

24 juli 2021

Vacature? Binnenkort komt er weer een Vacaturegids!

De Vacaturegids verschijnt in oplage's van 60.000, 100.000 of ruim 200.000 huishoudens in regio groot Rotterdam en Hoeksche Waard.

Lekker puzzelen

22 juni 2021

Puzzelen is sinds de uitbraak van Covid-19 helemaal hot.
De afgelopen jaren hebben we dit thema al vaker voor de zomervakantie gepubliceerd en ook dit jaar zorgen wij weer voor Puzzel plezier voor onze lezers.

Koop Lokaal 2.0

31 mei 2021

De lockdown is voorbij en de winkels mogen weer open! Maar nog steeds is het voor ondernemers een moeilijke tijd en doen zij massaal een oproep op hun dorpsgenoten. Koop lokaal! Met speciale themapagina’s en online brengt BAR Lokale Media de lezers van haar lokale kranten en digitale platforms met die ondernemers in contact. 

Hij is uit! Magazine Etalage

21 mei 2021

Mooie verhalen, creatieve ondernemers of interessante plekken uit #Barendrecht, #Albrandswaard en #Ridderkerk (de BAR-regio) geven wij graag een podium in onze Etalage. 

Vacaturegids mei 2021

22 april 2021

Vacature? Binnenkort komt er weer een Vacaturegids!

De Vacaturegids verschijnt in oplage's van 60.000, 100.000 of ruim 200.000 huishoudens in regio groot Rotterdam en Hoeksche Waard.

Uitvaart special 2021

20 april 2021

Omdat de mogelijkheden voor een uitvaart talrijk zijn en wij onze lezers graag breed informeren, nemen we op donderdag 27 mei het thema ‘Uitvaart’ mee in onze kranten. Op deze themapagina’s wordt de lezers ruim geïnformeerd over alle zaken die bij een uitvaart ter sprake kunnen komen. 

Het BBN magazine is weer uit!

15 april 2021

Vrijdag 16 april valt alweer de vijfde editie van het BBN magazine bij de leden van het BBN connect netwerk op de mat!

Samen met Boro Brandl van BBN connect en Esther de Koning van Repro de Koning hebben we er weer een mooie uitgave van gemaakt.

BAR Lokale Media flitsend de weg op!

22 maart 2021

Na vijf jaar werd het weer tijd om de bedrijfs auto van BAR Lokale Media te vervangen.
Toyota Louwman leverde deze Ygo nadat de zoekttocht met wagenparkbeheerder Autopalet hierop uit kwam.

Van der Pol reclame wikkelde de nieuwe Ygo in een herkenbaar en flitsend jasje

THEMA: Duurzaam 2021

22 maart 2021

BAR Lokale Media geeft donderdag 15 april met speciale thema pagina’s aandacht aan duurzaamheid in de woningbouw. Duurzaam, een mooi woord, maar wat houdt het nu eigenlijk in? 

Click & Collect

16 februari 2021

Vanaf 8 februari mogen winkeliers van niet-essentiële producten, verkopen via click & collect. BAR Lokale Media geeft deze winkeliers iedere week gratis de kans om te adverteren over hoe hun winkel te bereiken is. 

Thema; ZORG

25 januari 2021

Elk jaar maken wij een thema; Zorg. Hierin brengen wij de reguliere zorg in de spotlight.
Dit jaar zal Thema Zorg een hele andere invulling krijgen. We brengen u verhalen van mensen die in de zorg werken, met de zorg te maken gehad hebben of een andere link met de zorg na een jaar Covid.

Tarieven folder 2021

Presentatiefolder 2021 (tarieven)

12 januari 2021

What’s in a name? Nou, zoveel. Maakten we voorheen ieder jaar een nieuwe tarievenfolder. Dit jaar hebben we de informatie in een alsomvattende presentatiefolder gezet.

U vindt er alles over de service die BAR Lokale Media biedt. Houdt uw telefoon bij de hand, want met diverse QR codes brengen wij u eenvoudig naar de juiste informatie. 

O ja, de tarieven staan er vanzelfsprekend ook in, maar dat is slechts een detail in het geheel.

Kerst aanbieding

Elke dag een aanbieding kopie

27 november 2020

In de onze huis-aan-huisbladen treft u de komende 4 weken een bijzondere actie, geïnspireerd op de bekende adventskalenders. We trakteren onze lezers elke dag richting kerst op een aanbieding. Uw aanbod ook tonen op een bepaalde dag in december? Zet uw aanbieding een dag lang live op onze social kanalen en nieuwssites. Een groter bereik voor spetterde aanbiedingen kunnen wij u niet bieden. Nieuwsgierig naar de voorwaarden?

3 = 2 Kerst actie!

26 november 2020

Het is een bijzonder jaar. Gelukkig kunnen we met de kranten nog wat gezelligheid in huis brengen en... komen we in 2020 alle weken uit. Dat betekend extra mogelijkheden om uw kerst/nieuwsjaars aanbiedingen onder de aandacht te brengen. Voor de uitgaven van 17, 23 en 30 december hebben wij een speciale actie. Wilt u echt voordeel pakken? Reserveer voor 3 weken en betaal er 2!

Black Friday

Crazy Thursday bij BAR Lokale Media kopie

28 oktober 2020

Overgewaaid uit Amerika heeft Black Friday in korte tijd zijn plaats gevonden in de Nederlandse tradities. Plak daar direct Cyber Monday achteraan, want als er koopjes te halen zijn, dan komen de Hollanders graag uit hun luie stoel. We zijn nu eenmaal een prijsbewust volkje. Die superscherpe aanbiedingen die in dat weekend voorbijkomen, zijn aan ons wel besteed ...

Presentatiegids V.V. Rijsoord in de prijzen

22 oktober 2020

De door BAR Lokale Media verzorgde presentatiegids van V.V. Rijsoord heeft de tweede prijs gekregen bij de verkiezing van de Gulden Gids Award 2020 – 2021.

BAR Lokale Media en De Koning Repro pakken spoedklus aan

15 oktober 2020

Wat begon met een offerte aanvraag voor verspreiding, monde uit naar een spoedklus.
In een korte tijd moesten ruim 11.000 enveloppen gedrukt, voorzien van gedrukte brief en mondkapje ingestoken af te leveren bij de verspreider.
In een aantal dagen zetten alle collega's van beide bedrijven de schouders eronder om dit klusje te klaren.

Trots op deze jarenlange samenwerking en vakmanschap!

BAR Lokale Media verzorgt presentatiegids V.V. Rijsoord

10 oktober 2020

Wat in maart van dit jaar begin met een eerste brainstorm sessie heeft geresulteerd in een 80 pagina's dikke presentatiegdis voor V.V. Rijsoord.

Door de gehele gids is de "blauwe" lijn het Blauw-Witte DNA wat elke keer weer terug komt. Vrijwilligers uitgelicht, alle afdelingen aan het woord en alle teams zijn op de foto gegaan. Al met al een resultaat om trots op te zijn.

Scholenbijlage

Scholenbijlage 2021

08 oktober 2020

Donderdag 14 januari 2021 zijn er opnieuw pagina’s gereserveerd voor het thema ‘onderwijs en cursussen’ in onze huis aan huis kranten.

vacatures BAR regio

Vacaturegids november 2020

07 oktober 2020

In week 47 is er weer een vacaturegids met een bereik 200.000 huishoudens in de regio.

Najaarsbijlage 2020

21 augustus 2020

Elk jaar producert BAR Lokale Media een 'Najaars' bijlage vol met nieuws over de aankleding van bijvoorbeeld je woning, de trends op het gebied van mode en veel meer. Dit jaar verbinden wij er ook nog een foto wedstrijd aan toe!
Dit jaar niet alleen in print, maar ook online.

Sportbijlage

Sportbijlage 2020 - in teken van vrijwilligers

20 juli 2020

Vrijwilligers, geen (sport)vereniging kan zonder. Daarom presenteren wij dit jaar in onze 'sportief bijlage' geen verenigingen, maar juiste de krachten erachter. De vrijwilliger. 
Benieuwd wat u kan doen om uw bedrijf hierbij te presenteren?

Team BAR Lokale Media

BAR Lokale Media laat met nieuw logo zien wat het doet

09 juli 2020

 ,,We doen al jaren veel meer dan alleen op donderdag drie lokale kranten uitgeven. Alleen is het nu tijd om ook te laten zien dat we meer doen. Hoog tijd.”

ontdek de mogelijkheden

Heeft u nog vragen en/of onduidelijkheden?
Wij denken graag met u mee. Aarzel niet om contact op te nemen.