start met Adverteren

De klanten van BAR Lokale Media bewijzen dat adverteren geen geld kost, maar juist geld oplevert. Echter, alleen een juiste mix van online en offline uitingen brengt u bij uw doelgroepen.

Ons team helpt u graag bij het samenstellen van die mix. Een mix die u meer klanten en meer omzet brengt. Gelooft u ons niet? Geloof onze klanten dan. Zij spreken uit ervaring.

offline mogelijkheden

De papieren media blijven een goedgelezen middel om uw boodschap goed onder de aandacht te brengen. Uit onderzoek blijkt dat de binding met onze huis-aan-huis bladen is groot en kent vaak meedere lezers in een huishouden. Adverteren in de krant iets voor u? We durven te garanderen dat u gezien wordt.

Stel het ideale recept samen

Hieronder treft u onze formaten. U kunt bij ons kiezen voor een advertentie plaatsing in één editie of meerdere edities. Er kan vrij worden gecombineerd met de titels; De Schakel Albrandswaard, De Schakel Barendrecht en/of De Combinatie Ridderkerk. We denken graag met u mee voor de optimale inzet van uw idee tegen de beste prijs.

ONZE FORMATEN

1/32 advertentie

Staand: 63 x 46 mm
Liggend: -

1/16 advertentie

Staand:  63 x 94 mm
Liggend: 130 x 47 mm

1/8 advertentie

Staand: 63 x 193 mm
Liggend: 130 x 94 mm

1/4 advertentie

Staand: 130 x 193 mm
Liggend: 264 x 94 mm

1/2 advertentie

Staand: 130 x 390 mm
Liggend: 264 x 193 mm

1/1 advertentie

staan: 264 x 390 mm
Liggend:

Druppel combi

REDACTIEPAGINA

Extra opvallen?
Plaats uw advertentie
tussen het nieuws.

online mogelijkheden

Met maatwerk brengt ons team u bij uw doelgroep. We hebben een aantal pakketten voor u samengesteld. Ze dienen als indicatie. Alleen met de juiste mix haalt u het maximale uit uw investering. 

Wij bieden de mogelijkheid om dagelijks online banners te plaatsen op onze websites:

Webbanners

Slechts één klik zijn de dagelijkse bezoekers van onze nieuwssites van uw bedrijf verwijderd. Met een banner op de website van de lokale krant, leidt u de lezers eenvoudig naar uw website. Meer bereik, meer omzet, meer winst.

Facebook

Een niet meer weg te denken kanaal is Facebook. Al swipend komen de gebruikers uw advertentie tegen. Vergroot uw bereik door te adverteren op deze zeer goed bekeken Facebookkanalen van BAR Lokale Media.

BAR TV

Naamsbekendheid! Vooral voor het vergroten van uw naamsbekendheid is BAR tv het ideale mediakanaal van BAR Lokale Media. Hoe dat precies werkt vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Barttv

liever combineren?

voordeelpakketten

10% korting, 25% korting, 2 halen, 1 betalen. Niets is ondernemers te gek om klanten tot aankoop te verleiden. BAR Lokale Media doet daar niet aan mee. Verleiden laten we aan anderen over. Wel bieden we onze klanten meer bereik tegen een aantrekkelijk tarief, want meer bereik betekent niet evenredig meer kosten voor ons. En dat voordeel delen we graag met onze klanten. Net als bij de bouwmarkt eigenlijk, maar dan nét even anders.

aad

commerciele vragen

anja

commerciële vragen

Dimitri

online vragen

willem

online vragen