nog meer bereik ...
ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Briefpapier, flyers, folders, glossy magazine, jubileumkrant, website, vlaggen, bill board. Stuk voor stuk extra mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. De diensten van BAR Lokale Media stoppen niet bij berichtgeving in krant of online.
Met een totaalpakket bieden wij u het maximale bereik. Informeer naar de mogelijkheden.

realisaties

Specials

Specials

Kleurrijke informatieve specials maken de leesbaarheid van de huis-aan-huiskranten hoger wijst onderzoek uit. Daarom maken wij door het jaar heen diverse thema bijlage's zoals Mobiliteit, Uitvaart, Trouwen, Zorg & Welzijn en nog veel meer.

Mgazines

Magazines

12, 36, 64 of 128 pagina’s dik. Voor BAR Lokale Media is de omvang van een glossy magazine geen belemmering. De verzorging ligt volledig in onze handen of we doen het gewoon samen met u. Snel, kordaat en ervaren. In no time staat u met uw eigen glossy in uw handen.

Kranten magazines

De look en feel van een weekkrant, met de identiteit van de opdrachtgever. Zo kunnen deze specials het beste omschreven worden. Ingesloten in onze goed gelezen weekkranten heeft u optimale aandacht en bereik. Geschikt voor uw jubileum, aankondiging van een evenement of bij de opening van een nieuwe vestiging.

Boeken 

Boek, pocket, jubileumboek, noem het maar op. We hebben er al vele verzorgd van a tot z.

willem

commerciële vragen

dimitri

commerciële vragen

Anja

commerciële vragen