Reclame in omgeving Rotterdam-IJsselmonde

Adverteren in een bepaalde regio is in veel situaties erg gunstig. Bevindt uw doelgroep zich in de regio? En wilt u meer zichtbaarheid in die desbetreffende regio? Dan zijn dat duidelijke overwegingen om voor reclame in de regio te kiezen. In dit artikel gaan we dieper in op reclame in omgeving Rotterdam-IJsselmonde. Bevindt uw regio zich in de regio Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard of Rotterdam zelf? Lees dan zeker even verder.


Zichtbaar worden met reclame in omgeving Rotterdam-IJsselmonde

Met alleen het woord ‘reclame’ is nog lang niet alles gezegd. Reclame maken kan namelijk op verschillende manieren. BAR Lokale Media maakt vooral het onderscheid in online of offline reclame. Maar welke manier is in uw geval nu de beste keuze? Uiteindelijk is het stukje zichtbaarheid en vindbaarheid het belangrijkste uitgangspunt. Dit kun je alleen bereiken door de juiste manier van adverteren toe te passen. Zo kunt u uw doelgroep op de meest effectieve manier aanspreken.

Offline reclame in omgeving Rotterdam-IJsselmonde?

Als wij het over offline reclame hebben, doelen we op het plaatsen van een advertentie in de krant. U heeft dan de keuze om offline te adverteren in de omgeving Rotterdam-IJsselmonde. Dit gaat dan om een plaatsing in de Schakel Barendrecht, de Schakel Albrandswaard of de Combinatie Ridderkerk. De advertentieformaten waar u uit kunt kiezen lopen uiteen van 1/1 tot 1/32. Maar naast offline adverteren in de krant zijn er ook andere opties. Zo hebben we eerder ook boeken en tijdschriften uitgegeven. 

Of liever online reclame in omgeving Rotterdam-IJsselmonde?

De keuze voor online reclame in omgeving Rotterdam-IJsselmonde is slim als specifieke targeting en zaken als demografische gegevens belangrijk zijn om te achterhalen. Ook kun je online reclame beter meetbaar maken, dat is in het geval van offline reclame wat lastiger. Wilt u online reclame maken via BAR Lokale Media? Dan kunt u banners laten plaatsen op onze regionale websites, maar ook Facebook adverteren is vaak een waardevolle keuze. 

Vacatures in de krant

Geen reclame in omgeving Rotterdam-IJsselmonde maar een vacature plaatsen? Ook dat kan! Kies bijvoorbeeld voor het plaatsen van een 1.4de pagina in een van onze huis-aan-huiskrant(en). Of ga voor een eenmalige vacatureplaatsing. Vraag direct een media voorstel aan en wij adviseren u graag op dit gebied.

Neem contact op met BAR Lokale Media

Onze visie is gebaseerd op een mix van deze krachtige eigenschappen. Ons werk houdt zich bezig met het online en offline adverteren in de lokale krant. Dit zijn er drie in omgeving Rotterdam, namelijk De Combinatie Ridderkerk, De Schakel Barendrecht en De Schakel Albrandswaard. Bent u benieuwd naar de tarieven voor het plaatsen van advertenties in de lokale krant?

Wij vertalen graag uw advertentie naar een persoonlijk verhaal en kiezen voor gerichte communicatie op de juiste plaats en op het juiste moment. Neem contact op met ons via de mail of bel ons voor advies of als u vragen heeft.

Najaars editie lezen?

Klik hier om de nieuwste editie te lezen

ANJA

commerciële vragen

dimitri

commerciële vragen