Offline adverteren in Ridderkerk

Zou u ook graag uw bereik vergroten tot 6.000.000 huishoudens? Dan zit u goed bij BAR Lokale Media. Onze kracht ligt bij de juiste manier van communiceren in de vorm van offline of online reclame. Offline adverteren is in veel gevallen een goede keuze. In dit artikel zult u meer te weten komen over offline adverteren in Ridderkerk. Lees snel verder om meer te ontdekken.

Wanneer is offline adverteren de beste keuze?

We begrijpen dat het niet gemakkelijk is om een keuze te maken voor de juiste vorm van adverteren. Hier is wel de juiste voorkennis voor nodig. Denk aan kennis over de doelgroep en wat op uw bedrijfsimago aansluit. Redenen om te kiezen voor offline adverteren kunnen vanuit demografisch oogpunt zijn. Wellicht heeft u een ‘oudere’ doelgroep, grote kans dat zij het nieuws volgen in de vorm van een krant. Maar offline adverteren wordt ook vaak ingezet voor de laatste aanbiedingen van winkels. Tot slot kunt u uzelf afvragen: is lokaal adverteren belangrijk voor uw bedrijf? Dan is offline bereik uiteraard ook een effectieve keuze!

De lokale krant van Ridderkerk: De Combinatie 

Als inwoner van Ridderkerk heeft u vast en zeker gehoord van de lokale krant ‘De Combinatie’. De Combinatie verschijnt elke donderdag in Ridderkerk, Bolnes, Slikkerveer en Rijsoord. U heeft de keuze uit verschillende vaste advertentieformaten met daaraan gekoppelde tarieven.

Naast offline adverteren is online adverteren in Ridderkerk ook een mogelijkheid. Dit kan in de vorm van een webbanner op onze website of via Facebook. Ons advies is om voor de juiste mix van adverteren te gaan. Zo komt u het best in contact met uw doelgroep!

De visie van BAR Lokale Media

Wij staan voor informeren, inspireren en amuseren. Deze visie is terug te zien in ons werk. Online of juist offline? Dit wordt op basis van de doelgroep afgestemd. Door middel van de juiste mix van kwaliteiten amuseren we dagelijks onze volgers. Jong talent van de school voor de journalistiek levert wekelijks een prachtige bijdrage aan de krant. Zij houden ons team scherp en bij de tijd! Met ons maatwerk brengt het team van BAR Lokale Media u bij uw doelgroep.

Wij vertalen graag uw advertentie naar een persoonlijk verhaal en communiceren hem door op de juiste plaats en op het juiste moment. Neem contact op met ons via mail of bel ons voor advies of als u vragen heeft.

Najaars editie lezen?

Klik hier om de nieuwste editie te lezen

ANJA

commerciële vragen

dimitri

commerciële vragen