Adverteren in de combinatie Ridderkerk: vergroot uw bereik! 

De Combinatie is de lokale weekkrant van Ridderkerk en verschijnt ook in Bolnes, Slikkerveer en Rijsoord. De krant heeft een bereik van ongeveer 23.500 lezers. Wilt u dus graag online of offline adverteren? Dan is adverteren in de combinatie Ridderkerk zeker een goede zet. Voor beide opties zijn er verschillende mogelijkheden qua budget. Lees verder voor meer informatie.

Welke vorm van adverteren sluit aan op mijn bedrijf?
De keuze tussen online of offline adverteren maakt u op basis van een aantal factoren. Welke doelgroep wilt u bereiken? Is de meetbaarheid belangrijk voor u? Wat is uw product of dienst? Vanuit deze verschillende invalshoeken kunt u bepalen welke vorm van adverteren het beste aansluit bij uw bedrijf. Bij BAR Lokale Media kunt u in ieder geval terecht voor beide opties!

Online adverteren in De Combinatie Ridderkerk
Naast dat online adverteren in De Combinatie Ridderkerk hebben we nog meer lokale bladen waarin u online kunt adverteren. U kunt ook kiezen voor De Schakel Barendrecht of De Schakel Albrandswaard, mocht dat meer van toepassing zijn. Met het maatwerk van BAR Lokale Media brengen wij u bij uw doelgroep. We hebben een aantal pakketten voor u samengesteld. Met de juiste mix haalt u namelijk het maximale uit uw investering. Bij BAR Lokale Media heeft u de mogelijkheid om online banners te laten plaatsen op een van de drie websites. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons.

Liever een tastbare advertentie?
Misschien heeft u een oudere doelgroep of blijkt uit onderzoek dat uw doelgroep vaak de lokale krant leest. Dan is offline adverteren een betere keuze! In dit geval kunt u ook kiezen uit De Combinatie Ridderkerk, De Schakel Barendrecht of De Schakel Albrandswaard. Het budget wordt bepaald op basis van de formaten. U kunt bij BAR Lokale Media kiezen voor een advertentieplaatsing in één editie of meerdere edities. We denken graag met u mee voor de optimale inzet van de beschikbare middelen! Neem contact met ons op en krijg passend advies.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BAR Lokale Media gaat graag voor de perfecte mix tussen offline en online adverteren. Deze mix is juist zo belangrijk omdat u dan via meerdere wegen uw doelgroep kunt bereiken. Onze klanten ervaren dat een mix van online en offline bereik vaak ook het maximale rendement biedt. De diensten van BAR Lokale Media stoppen niet bij de berichtgeving in de krant. U kunt ook bij ons terecht voor adverteren door middel van webbanners of via Facebook. Hier ziet u wat de mogelijkheden zijn bij BAR Lokale Media.

Offline of online adverteren?

Als er aan ons gevraagd wordt wat wij adviseren binnen het adverteren komt dit vaak op hetzelfde neer, namelijk: de juiste mix van adverteren. Of u nu kiest voor offline of online adverteren, het kan beide op lokaal niveau. Het belangrijkste is dat u wel voldoende onderzoek heeft gedaan, naar elementen zoals de doelgroep, doelstellingen en de markt waar u zich in bevindt. Vindt u het lastig om deze elementen binnen het adverteren te bepalen? Of mist u nog wat creativiteit? Dan helpt BAR Lokale Media u daar graag bij. Wij kunnen de advertentie zelf helemaal voor u opmaken.

BAR Lokale Media: ons maatwerk brengt u bij uw doelgroep 

De visie van BAR Lokale Media zult u terugzien in ons werk. Wij vinden het belangrijk dat de advertentie zo persoonlijk mogelijk ontworpen wordt. Daarom werken wij alleen op basis van maatwerk. Daarnaast bepaalt uw doelgroep of de keuze voor een krant of juist een advertentie op Facebook meer aanspreekt. Wij ontwerpen voor u de juiste mix! Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden over de diensten van BAR Lokale Media? Neem dan contact met ons op via de mail of bel ons voor advies of bij vragen.

Voorjaars editie lezen?

Klik hier om de nieuwste editie te lezen

ANJA

commerciële vragen

dimitri

commerciële vragen