BAR Lokale Media helpt u met lokaal adverteren

Informeren, inspireren en amuseren. Dit zijn de drie kenmerken die BAR Lokale Media perfect omschrijven. Deze drie kenmerken vindt u terug in onze verschillende diensten. Onze diensten zijn gebaseerd op lokaal adverteren met als doel: zo’n groot mogelijk bereik creëren. Lokaal adverteren kan op meerdere manieren. We vertellen je daar graag meer over.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BAR Lokale Media gaat graag voor de perfecte mix tussen offline en online adverteren. Deze mix is juist zo belangrijk omdat u dan via meerdere wegen uw doelgroep kunt bereiken. Onze klanten ervaren dat een mix van online en offline bereik vaak ook het maximale rendement biedt. De diensten van BAR Lokale Media stoppen niet bij de berichtgeving in de krant. U kunt ook bij ons terecht voor adverteren door middel van webbanners of via Facebook. Hier ziet u wat de mogelijkheden zijn bij BAR Lokale Media.

Offline of online adverteren?

Als er aan ons gevraagd wordt wat wij adviseren binnen het adverteren komt dit vaak op hetzelfde neer, namelijk: de juiste mix van adverteren. Of u nu kiest voor offline of online adverteren, het kan beide op lokaal niveau. Het belangrijkste is dat u wel voldoende onderzoek heeft gedaan, naar elementen zoals de doelgroep, doelstellingen en de markt waar u zich in bevindt. Vindt u het lastig om deze elementen binnen het adverteren te bepalen? Of mist u nog wat creativiteit? Dan helpt BAR Lokale Media u daar graag bij. Wij kunnen de advertentie zelf helemaal voor u opmaken.

BAR Lokale Media: ons maatwerk brengt u bij uw doelgroep 

De visie van BAR Lokale Media zult u terugzien in ons werk. Wij vinden het belangrijk dat de advertentie zo persoonlijk mogelijk ontworpen wordt. Daarom werken wij alleen op basis van maatwerk. Daarnaast bepaalt uw doelgroep of de keuze voor een krant of juist een advertentie op Facebook meer aanspreekt. Wij ontwerpen voor u de juiste mix! Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden over de diensten van BAR Lokale Media? Neem dan contact met ons op via de mail of bel ons voor advies of bij vragen.

Voorjaars editie lezen?

Klik hier om de nieuwste editie te lezen

ANJA

commerciële vragen

dimitri

commerciële vragen