Adverteren schakel Barendrecht 

Tegenwoordig komt u bijna niet meer onder het online adverteren uit. Online adverteren is ook vaak heel doeltreffend. Toch is het niet altijd de beste manier. Bij het adverteren is het namelijk van belang dat het advertentiekanaal naadloos aansluit op je doelgroep. Daar kunnen wij, van BAR Lokale Media, jou meer over vertellen. Lees snel verder.

De Schakel Barendrecht
De lokale krant van Barendrecht: dat is de Schakel. Het is een nieuws- en advertentie-weekblad dat zich richt op de gemeente Barendrecht. Grote kans dat inwoners van Barendrecht en omgeving deze krant met enige regelmaat lezen. Dit is goede informatie zodra u een ondernemer bent die zich op de lokale markt van Barendrecht en omgeving richt. Heeft u doelgroeponderzoek gedaan waaruit blijkt dat u een oudere doelgroep heeft? Dan is adverteren in de Schakel Barendrecht ook een slimme zet. Oudere personen lezen vaak nog traditionele kranten. Bedrijven die producten of diensten aanbieden die gericht zijn op deze leeftijdsgroep kunnen effectief adverteren in lokale kranten.

Pak uw doelgroep in met lokaal adverteren
Offline adverteren in de (lokale) krant heeft een unieke charme in vergelijking met online adverteren. Het is tastbaar en dit laat vaak een diepere indruk achter bij de lezer. Ook heeft de papieren krant een lange geschiedenis. Daardoor wordt het vaak gezien als een betrouwbare bron van informatie. Erg positief dus! Ga recht op uw doel af en kies er vandaag nog voor om te adverteren in de Schakel Barendrecht. De opties voor offline adverteren in de Schakel zijn gebaseerd op de formaten 1/1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32. Mocht u toch de voorkeur voor online adverteren hebben, dan is die optie er ook.

Adverteren in de Schakel Barendrecht via BAR Lokale Media
BAR Lokale Media is de schakel tussen uw bedrijf, uw doelgroep en het advertentiekanaal. Weet u nog niet welke uitingen u terug wilt zien in de advertentie? BAR Lokale Media kan u ook helpen binnen het opmaken van de advertentie, voor online en offline advertenties. De kern van een goede advertentie ligt namelijk bij een persoonlijk ontwerp. Daarom werken we ook alleen op basis van maatwerk. Een maatwerk advertentie volledig afgestemd op uw doelgroep. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden over de diensten van BAR Lokale Media? Neem dan contact met ons op via de mail of bel ons voor advies of bij vragen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BAR Lokale Media gaat graag voor de perfecte mix tussen offline en online adverteren. Deze mix is juist zo belangrijk omdat u dan via meerdere wegen uw doelgroep kunt bereiken. Onze klanten ervaren dat een mix van online en offline bereik vaak ook het maximale rendement biedt. De diensten van BAR Lokale Media stoppen niet bij de berichtgeving in de krant. U kunt ook bij ons terecht voor adverteren door middel van webbanners of via Facebook. Hier ziet u wat de mogelijkheden zijn bij BAR Lokale Media.

Offline of online adverteren?

Als er aan ons gevraagd wordt wat wij adviseren binnen het adverteren komt dit vaak op hetzelfde neer, namelijk: de juiste mix van adverteren. Of u nu kiest voor offline of online adverteren, het kan beide op lokaal niveau. Het belangrijkste is dat u wel voldoende onderzoek heeft gedaan, naar elementen zoals de doelgroep, doelstellingen en de markt waar u zich in bevindt. Vindt u het lastig om deze elementen binnen het adverteren te bepalen? Of mist u nog wat creativiteit? Dan helpt BAR Lokale Media u daar graag bij. Wij kunnen de advertentie zelf helemaal voor u opmaken.

BAR Lokale Media: ons maatwerk brengt u bij uw doelgroep 

De visie van BAR Lokale Media zult u terugzien in ons werk. Wij vinden het belangrijk dat de advertentie zo persoonlijk mogelijk ontworpen wordt. Daarom werken wij alleen op basis van maatwerk. Daarnaast bepaalt uw doelgroep of de keuze voor een krant of juist een advertentie op Facebook meer aanspreekt. Wij ontwerpen voor u de juiste mix! Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden over de diensten van BAR Lokale Media? Neem dan contact met ons op via de mail of bel ons voor advies of bij vragen.

Najaars editie lezen?

Klik hier om de nieuwste editie te lezen

ANJA

commerciële vragen

dimitri

commerciële vragen