Sportbijlage
Informeren, inspireren, Amuseren

sportbijlage in teken van vrijwilligers

Geen vereniging kan zonder hen. Waar anderen altijd tijd te kort komen, hebbenzij altijd nog wel een uurtje over. En waar wanderen hun vinger angstvallig omlaag houden, melden zij zich altijd aan. Vrijwilligers! 

Kanjes waar er duizenden van rondlopen bij de verenigingen. Ze doen het uit liefde voor de sport, uit liefde voor de club of uit sociale betrokkenheid. Met wat voor reden dan ook, ze staan er. 

In de jaarlijkse sportbijlage van BAR Lokale Media halen wij de vrijwilligers dit jaar voor het voetlicht. Niet de topsporters, maar de vrijwilligers komen aan het woord. De mensen die zich achter de schermen in het zweet werken, zijn door onze redacteuren geïnterviewd. De verhalen zijn daardoor uniek. Een zoekopdracht in Google zal geen vergelijkbaar verhaal opleveren. Dit alles maakt de verhalen interessant en gewild door een brede groep lezers.

Masimaal bereik door online en offline
Verspreid in onze zeer goed gelezen weekkranten De Schakel en De Combinatie heeft de sportbijlage een hoge attentiewaarde waarmee u zomaar 110.000 inwoners van de BAR-gemeenten binnen uw bereik heeft. Daarnaast delen we de verhalen op onze online kanalen en besteden we in de week van verschijning op BAR TV aandacht aan dit onderwerp. Maximaal bereik voor meer klanten en meer omzet. 

Interesse om te adverteren op BAR TV, online of in de krant? 
Bel Dimitri van Deursen: 06 834 446 36

Uitgave - donderdag 1 oktober
Deadline reserveren; donderdag 24 september
Deadline advertentie materiaal; maandag 28 september voor 12.00 uur
Reserveren en aanleveren materiaal; advertentie@barlokalemedia.nl

ontdek de mogelijkheden

Heeft u nog vragen en/of onduidelijkheden?
Wij denken graag met u mee. Aarzel niet om contact op te nemen.