najaarsbijlage 2020

Wat een rare zomer was dit. Corona houdt ons sinds maart nog steeds in een stevige greep. Slechts weinigen durfden het aan de landsgrens over te gaan, om naar zonnige oorden te vertrekken. De thuisblijvers werden 'beloond' met een hittegolf en de hoofdprijs voor een weekje in een bungalow of stacaravan.

Onze redacteuren hebben de zomer gebruikt om te schrijven voor de herfstbijlage, die 1 oktober verschijnt. Ze hebben mooie verhalen gemaakt over hoe herfst op
je bord eruit ziet en wat herfst in een honden leven is. Maar ook is er een prachtig verhaal over herfst op een Zorgboerderij en beschrijven ze, voor de bourgondiërs onder onze lezers, hoe herfst in een mooi glas bier smaakt. Een fotowedstrijd haalt de lezers uit de luie stoel. De verhalen zijn uniek. Een zoekopdracht in Google zal geen vergelijkbaar verhaal opleveren. Dit alles maakt de verhalen interessant en gewild door een brede groep lezers.

Maximaal bereik door online en offline
Verspreid in onze zeer goed gelezen weekkranten De Schakel en De Combinatie heeft de sportbijlage eewn hoge attentiewaarde waarmee u zomaar 110.000 inwoners van de BAR-gemeenten binnen uw bereik heeft. Daarnaast delen we de verhalen op onze online kanalen en besteden we in de week van verschijning op BAR TV aandacht aan dit onderwerp.
Maximaal bereik voor meer klanten en meer omzet.

Interesse om te adverteren op BAR TV, online of in de krant?
Bel Dimitri van Deursen: 06 834 446 36

Uitgave - donderdag 1 oktober
Deadline reserveren; donderdag 24 september
Deadline advertentie materiaal; maandag 28 september voor 12.00 uur
Reserveren en aanleveren materiaal; advertentie@barlokalemedia.nl

ontdek de mogelijkheden

Heeft u nog vragen en/of onduidelijkheden?
Wij denken graag met u mee. Aarzel niet om contact op te nemen.