Kerst actie 2020

Wat gaan we doen met de feestdagen?
Wat mogen we doen met de feestdagen?

Een veel gestelde vraag waar niemand het antwoord nog op weet. De regels kunnen immers vanwege Corona met de dag veranderen. Ook bij BAR Lokale Media leven er veel vraagtekens. Wat we wel weten is dat we onze klanten en lezers van onze kranten de laatste maand van dit moeilijke jaar goed gaan verwennen.

De laatste drie kranten van het jaar staan bol van mooie persoonlijke verhalen. Zoals altijd zijn de verhalen door onze eigen redacteuren opgetekend en nergens anders te lezen. De kerstpuzzel en het jaaroverzicht ontbreken ook dit jaar niet. Kleurrijk en creatief vormgegeven is het een klein feestje om de krant in december te lezen. Alle verhalen worden vanzelfsprekend op onze digitale kanalen gedeeld.

Onze klanten verwennen we de laatste maand van het jaar met messcherpe advertentietarieven. Online en offline was het dit jaar nog niet zo goedkoop om te adverteren.

2020 kent door Corona alleen maar verliezers.  BAR Lokale Media hoopt met deze actie dat lezers en adverteerders het jaar toch nog met een goed gevoel afsluiten. Zodat ze als winnaar 2021 beginnen.

Kerstactie 3 =2 
Dit geldt voor de uitgaven van 17, 23 en 30 december 2020
Wilt u echt het voordeel pakken? Reserveer dan voor 3 weken en betaal er 2!

ontdek de mogelijkheden

Heeft u nog vragen en/of onduidelijkheden?
Wij denken graag met u mee. Aarzel niet om contact op te nemen.