Kerst aanbieding

traktatie
elke dag een aanbieding

Het aftellen naar kerst is begonnen. Nog een paar weken en we zitten weer aan de kerstdis. Wat zal het anders zijn dit jaar. Maar wij Hollanders zullen er weer een draai aan geven, zodat het toch gezellige dagen worden.

BAR Lokale Media koppelt in de laatste weken van 2020 digitaal en analoog, voor uw maximale bereik, nadrukkelijk aan elkaar. Donderdag 3, 10 en 17 december staan er twee pagina’s in de kranten met 24 vakjes. In ieder vakje staat een ondernemer met zijn aanbieding. Maar, let op, het vakje is gesloten tot op de dag waarop de ondernemer zijn actie in laat gaan. Op die dag gaan de luiken, analoog en digitaal, open en zien onze volgers de aanbieding. De dag na de opening gaan de luiken weer dicht. Onze volgers mogen slecht één dag naar uw aanbieding gluren. Dag gemist? Kans verkeken. Tenzij…

Het logo blijft wel zichtbaar. De pagina’s komen zo dagelijks via onze online-kanalen onder de aandacht en op de donderdagen nog eens extra in de papieren krant. 

We horen u al denken: Mijn aanbieding met deze actie slechts 1 dag in beeld? Dat klopt, maar met slimme markering die inhaakt op deze actie heeft u maximaal bereik.

Hoe? Willem, Dimitri, Aad en Anja vertellen u graag hoe u eenvoudig aan deze een actie een korte campagne koppelt die een aanzuigende werking naar uw winkel heeft. En dat advies is gratis. BAR Lokale Media helpt u zo, ook aan het einde van het jaar, op weg naar méér klanten, méér omzet, méér winst.

ontdek de mogelijkheden

Heeft u nog vragen en/of onduidelijkheden?
Wij denken graag met u mee. Aarzel niet om contact op te nemen.