een andere manier
van adverteren

redactiepagina's bieden ongekende mogelijkheden

NIEUWSgierig zijn we met elkaar. Heel de dag volgen we het nieuws. Graag weten we het naadje van de kous. De ervaring van BAR Lokale Media is dan ook dat de nieuwspagina’s een lange leestijd hebben. Door uw bedrijf in een advertorial onder de aandacht te brengen beklijft uw boodschap. Onze redacteur schrijft uw verhaal in een pakkend, lekker lezende tekst en maakt daar een creatieve foto bij. Natuurlijk wordt uw verhaal, voor een optimaal bereik, ook op onze social-media kanalen gedeeld. Zo zorgen we dat uw bedrijf het nieuws van de dag bij onze volgers wordt.

wat zijn de mogelijkheden

Een ervaren, maar nieuwsgierige, redacteur hoort uw verhaal en schrijft daar een artikel over dat overgoten is met een commercieel sausje. Niet alleen uw producten of diensten worden besproken, maar juist ook de verhalen van de mensen in de onderneming komen aan bod. Aangevuld met creatieve fotografie worden woord en beeld samengevoegd tot een mooi geheel dat uitnodigt om te lezen. Voor een optimaal bereik delen we uiteraard tekst en foto’s via onze social media kanalen. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om dagelijks online banners te plaatsen op onze websites. 

De Schakel Albrandswaard

De Schakel Barendrecht

De Combinatie Ridderkerk

Alle weekkranten verschijnen op donderdag.

wat is uw investering?

Met onderstaand tarief bereikt u alle volgers van onze onlinekanalen en krant. Op een niet alledaagse manier maken zij kennis met uw onderneming. Het enige wat wij van u vragen is een uurtje van uw tijd voor een gesprek met de redacteur.

ONLINE ADVERTORIAL
maximaal 300 woorden, 2 foto's en eventueel do-follow links - € 125,- per plaatsing, per website. Incl. doorplaatsing op de Facebookpagina van de betreffende website
Schrijven advertorial € 200,-
Afbeeldingen aanleveren als gif, jpg, png, pdf of swf - bestandsgrootte maximaal 1,5 MB

COMMERCIËLE ADVERTORIAL IN DE KRANT
1/2e pagina, maximaal 300 woorden + 2 foto's / logo's
1/1e pagina, maximaal 500 woorden + 3 foto's / logo's
Inclusief tekst opname door tekstschrijver en fotografie op locatie* 

Onderstaande tarieven zijn inclusief publicatie op de nieuwssite en facebookkanaale van de kranten titel(s) waar u de commerciële advertentie in plaatst

1/2 advertentie

staan: 130 x 390 mm
Liggend: 264 x 193 mm

Per plaatsing:

1 editie € 650,00
2 edities € 900,00
3 edities € 1.275,00

Aanleverspecificaties

1/1 advertentie

Aanleverspecificatiesstaan: 264 x 390 mm
Liggend:  -

Per plaatsing:

1 editie € 1.050,00
2 edities € 1.620,00
3 edities

€ 2.299,00

Nieuwsgierig wat klanten over ons zeggen?

Najaars editie lezen?

Klik hier om de nieuwste editie te lezen

ANJA

commerciële vragen

dimitri

commerciële vragen